Wassalon en stomerij voor de regio Haarlem

Reinigt goed

Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor het reinigen van alle kleding en wasgoed. Zo reinigen we onder meer bedrijfskleding en uniformen. Ook kunnen bedrijven bij ons terecht met hun complete wassen. Eventueel komen we de vuile was gewoon ophalen. Neemt u dan contact met ons op. 

kleding laten stomen

Stomerij

Kleding verdient de zorg die het nodig heeft. Laat daarom uw kleding door ons chemisch reinigen. Wij zorgen ervoor dat uw kleding volgens het wasvoorschrift wordt gereinigd zodat de kleuren en stoffen in tact blijven. U kunt met uw kleding en wasgoed bij onze stomerij in Haarlem terecht voor een optimaal resultaat.

wassalon Haarlem

Wassalon

In onze wassalon kunt u met ieder textiel bij ons terecht. Uw textiel krijgt de zorg die het nodig heeft. Wij adviseren u over de beste reinigingsmethode en gaan voor u aan de slag.

bedrijfskleding wassen

Werkkleding

Uw personeel dient er representatief uit te zien. Laat bedrijfskleding daarom stomen en wassen door onze wassalon in Haarlem. Dan weet u zeker dat uw werknemers goed voor de dag komen.

wassalon

Horeca en gastenwas

Naast het reinigen van bedrijfskleding zoals uniformen, koksschorten en maatpakken, zorgen we ook voor de gastenwas. Laat de gastenwas en personeelkleding ophalen door Wassalon Stomerij Schalkwijk uit Haarlem.